Parket laten leggen?
(0513) 46 49 94

Houten en parketvloeren laten leggen in Drachten door Parketboerderij VBN

Parketboerderij VBN zorgt dat u vakkundig wordt geholpen

Heeft u de hulp nodig van een professioneel parketbedrijf dat u kan helpen met het leggen van houten vloeren? In dat geval bent u van harte welkom contact op te nemen met Parketboerderij VBN. Wij leveren en leggen sinds 1964 parketvloeren en houten vloeren in Drachten en omgeving. De kwaliteit van het werk en de tevredenheid van onze klanten staat bij ons altijd voorop. Neem daarom nu contact met ons op door te bellen op (0513) 46 49 94.

Wilt u ook graag parketvloeren of houten vloeren laten leggen in Drachten, schakel dan onze hulp in!

Wanneer u er op wilt kunnen vertrouwen dat uw nieuwe houten of parketvloeren in Drachten er prachtig uit komen te zien gebruikt Parketboerderij VBN alleen van hoogwaardige materialen. Wij staan als familie bedrijf voor kwaliteit en duurzaamheid. Doordat wij beschikken over jarenlange ervaring zijn wij in staat u uitstekend te helpen met het plaatsen van vloeren. Daarbij is het voor Parketboerderij VBN geen probleem om te helpen met renoveren, schuren, verzorgen van groot en klein onderhoud en het informeren over de verschillende soorten hout.

Aarzel niet onze hulp in te schakelen

Wij nodigen u uit om te bellen met Parketboerderij VBN wanneer u onze hulp in wilt schakelen. U kunt hiervoor bellen met (0513) 46 49 94. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar parketboerderij-vbn@hetnet.nl. Aarzel bovendien niet om de website van Parketboerderij VBN te bezoeken voor meer informatie over de mogelijkheden en eventuele aanbiedingen.