Parket laten leggen?
(0513) 46 49 94

Houten en parketvloeren kan Parketboerderij VBN voor u leggen in Leeuwarden

Parketboerderij VBN biedt altijd de beste kwaliteit werk waarbij onze klanten voorop staan

Wanneer u op zoek bent naar de hulp van een professioneel parketbedrijf dan kunnen wij u uitstekend helpen met het leggen van houten vloeren en parketvloeren? Wij nodigen u in dat geval van harte uit om contact op te nemen met Parketboerderij VBN. Als organisatie leveren en leggen wij sinds 1964 parketvloeren en houten vloeren in Leeuwarden en omgeving. De kwaliteit van het werk en de tevredenheid van onze klanten staat bij ons altijd voorop. U bent welkom om nu contact met ons op te nemen door te bellen met (0513) 46 49 94.

Wanneer u professioneel parketvloeren of houten vloeren wilt laten leggen in Leeuwarden dan neemt u contact op met Parketboerderij VBN

Wilt u er op kunnen vertrouwen dat uw nieuwe houten of parketvloeren in Leeuwarden er prachtig uit komen te zien dan bent u bij Parketboerderij VBN van harte welkom. Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons als familiebedrijf hoog in het vaandel. Wij beschikken over jarenlange ervaring waardoor wij in staat zijn om u uitstekend te helpen met het plaatsen van vloeren. Parketboerderij VBN heeft er geen probleem mee om u te helpen met renoveren, schuren, verzorgen van groot en klein onderhoud en het informeren over de verschillende soorten hout.

Maak gebruik van onze expertise

U bent van harte welkom contact op te nemen met Parketboerderij VBN wanneer u wilt profiteren van onze jarenlange ervaring. Het is hiervoor mogelijk om te bellen met (0513) 46 49 94. U kunt ook een e-mail sturen naar parketboerderij-vbn@hetnet.nl. Wacht daarbij niet om de website van Parketboerderij VBN te bezoeken voor meer informatie over de mogelijkheden en eventuele aanbiedingen.